ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ HM9804 ΞΥΛΟ ΤΕΑΚ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ Φ80x46Yεκ.

Σας παρουσιάζουμε το υπέροχο τραπέζι σαλονιού HM9804. Πρόκειται για ένα στρογγυλό τραπέζι από φυσικά κομμάτια ποιοτικού ξύλου ΤΕΑΚ χωρίς πόδια. Οπτικά, έχει την μορφή μισού βαρελιού, με επιφάνεια αποτελούμενη από κομμάτια του ίδιου ποιοτικού ξύλου.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ80x46Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από πολλά κομμάτια του δέντρου ΤΕΑΚ. Το ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ:
0.275
Κατασκευαστής:
HOMEMARKT
Βαρος:
41
0535402
324,89
249,89
Κερδίζετε: 75,00
Χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 249,89
Σε Απόθεμα
Σημερινή Ενημέρωση : Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης των προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρίας, η αποστολή από την κεντρική αποθήκη έχει καθυστέρηση 15 επιπλέον εργάσιμες ημέρες. (Ισχύει μόνο για αυτή την εταιρία)
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ HM9804 ΞΥΛΟ ΤΕΑΚ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ Φ80x46Yεκ." είναι 1".

Κάντε μια ερώτηση
Τρόποι Αποστολής Προϊόντος
Τρόποι Πληρωμής
  • Χρεωστική-Πιστωτική κάρτα
  • Paypal
  • Τραπεζική Κατάθεση
Επιπλέον
Μη τα χάσετε
  • Παρόμοια
Αποστολή Αμεση

Με Courier ή μεταφορικές

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολες με Courier > 69€

Επιστοφές Προϊόντων

Eντός 14 ημερών