ΣΕΤ 3ΤΜΧ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ MANTARYS HM9799 ΞΥΛΟ MINDI-ΜΑΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΔΙΑ Φ60x55,5Υ εκ.

Ανακαλύψτε το σετ MANTARYS. Πρόκειται για 3 στρογγυλά βοηθητικά τρίποδα τραπεζάκια με διαφορετικά μεγέθη, που μπορούν να εξυπηρετήσουν διαφορετικές ανάγκες το καθένα και θα σας ενθουσιάσουν με το στυλ και την πρακτικότητά τους. Η επιφάνειά τους είναι από ποιοτικό ξύλο ενώ τα πόδια τους είναι μεταλλικά σε ΜΑΥΡΟ χρώμα. Ιδανική επιλογή για πληθώρα χρήσεων με απαράμιλλο στυλ!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Διαστάσεις μεγάλου τραπεζιού: Φ60x55,5Υ εκ.
Απόσταση ποδιών: 41x43 εκ.

Διαστάσεις μεσαίου τραπεζιού: Φ50x50,5Υ εκ.
Απόσταση ποδιών: 38x41 εκ.

Διαστάσεις μικρού τραπεζιού: Φ40x39Υ εκ.
Απόσταση ποδιών: 32x32 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η επιφάνειες είναι από ξύλο MINDI. Το Mindi είναι ένα ακριβό είδος ξύλου στην αγορά. Χρησιμοποιείται κυρίως σε έργα όπου χρειάζεται μέγιστη αντοχή και ανθεκτικότητα. Αυτό το ξύλο είναι γνωστό για την εκπληκτική του αντοχή και ανθεκτικότητα. Γι' αυτό είναι πάντα αγαπημένη επιλογή ξυλουργών και οικοδόμων. Το ξύλο Mindi είναι επίσης γνωστό ως chinaberry, faux, cedarwood, sycamore, marindi wood, geringging και λευκό κέδρο. Η κύρια προέλευση του ξύλου Mindi είναι η Ολλανδία. Βρέθηκε και καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά στην Ολλανδία. Στη συνέχεια, οι Ολλανδοί έμποροι και ταξιδιώτες έφεραν το ξύλο Mindi στην Ινδονησία. Σήμερα, το ξύλο Mindi βρίσκεται σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής. Το εξωτερικό στρώμα του ξύλου Mindi (σομφόξυλο) έχει κιτρινωπό-λευκό χρώμα. Ενώ, το εσωτερικό στρώμα του ξύλου Mindi (σκληρό ξύλο) έχει ένα κοκκινωπό χρώμα το οποίο τελικά μετατρέπεται σε κοκκινοκαφέ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και έκθεση στο φως.

Τα πόδια είναι από μέταλλο με ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας. Είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές εφαρμογές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τόσο η επιφάνεια, όσο και τα πόδια καθαρίζονται εύκολα με ένα υγρό πανί.

**Τα τραπεζάκια παραδίδονται αμοντάριστα
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ:
0.057
Κατασκευαστής:
HOMEMARKT
Βαρος:
7
0535405
449,89
349,89
Κερδίζετε: 100,00
Χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 349,89
Σε Απόθεμα
Σημερινή Ενημέρωση : Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης των προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρίας, η αποστολή από την κεντρική αποθήκη έχει καθυστέρηση 15 επιπλέον εργάσιμες ημέρες. (Ισχύει μόνο για αυτή την εταιρία)
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "ΣΕΤ 3ΤΜΧ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ MANTARYS HM9799 ΞΥΛΟ MINDI-ΜΑΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΔΙΑ Φ60x55,5Υ εκ." είναι 1".

Κάντε μια ερώτηση
Τρόποι Αποστολής Προϊόντος
Τρόποι Πληρωμής
  • Χρεωστική-Πιστωτική κάρτα
  • Paypal
  • Τραπεζική Κατάθεση
Επιπλέον
Μη τα χάσετε
  • Παρόμοια
Αποστολή Αμεση

Με Courier ή μεταφορικές

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολες με Courier > 69€

Επιστοφές Προϊόντων

Eντός 14 ημερών