Σκαμπό Earth 50x31x45cm AlphaB2B

Σκαμπό Earth, εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αντοχής, σε φυσική καφέ απόχρωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βοηθητικό τραπέζι. Το έπιπλο, είναι κατασκευασμένο από ξύλο Suar, τo ξύλο Suar είναι το ξύλο του δέντρου Albizia Saman, που μερικές φορές ονομάζεται δέντρο της βροχής, ένα δέντρο εγγενές στη Νότια Αμερική. Το δέντρο αυτό εισήχθη στην Ινδονησία ως δέντρο φυτείας. Kάθε κομμάτι ξύλου Suar, όπως κάθε νιφάδα χιονιού, είναι μοναδικό, και αποτελεί το καθένα ένα ξεχωριστό έργο τέχνης.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ. Το τραπέζι είναι κατάλληλο και για εξωτερικούς χώρους, σε περίπτωση που θέλουμε να το σκεπάσουμε το χειμώνα τότε θα πρέπει να μην ακουμπά το υλικό κάλυψης με το τραπέζι, το μασίφ ξύλο ειναι ζωντανό και πρέπει να αναπνέει.
Ο ήλιος μπορεί να του ατονήσει το χρώμα και τη ζωντάνια του, το ζήτημα λύνεται περνώντας λάδι ή βερνίκι αφού το λειάνουμε ελαφρός με ψιλό γυαλόχαρτο.
Το έπιπλο μπορεί να φέρει ή να δημιουργήσει ρωγμές σε σημεία, που το καθιστούν ακόμη πιο πρωτότυπο και ιδιαίτερο. Τα σημεία αυτά μπορούν να γεμίσουν με διάφορες τεχνικές, ή να παραμείνουν στο έπιπλο, καθώς το καθιστούν ακόμη πιο όμορφο και ιδιαίτερο.

Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.
Κατασκευαστής:
AlphaB2B
O-RAS25
190,00
119,00
Κερδίζετε: 71,00
Χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 119,00
Σε Απόθεμα
+
Κάντε μια ερώτηση
Τρόποι Αποστολής Προϊόντος
Τρόποι Πληρωμής
  • Χρεωστική-Πιστωτική κάρτα
  • Paypal
  • Τραπεζική Κατάθεση
Επιπλέον
Μη τα χάσετε
  • Παρόμοια
Αποστολή Αμεση

Με Courier ή μεταφορικές

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολες με Courier > 69€

Επιστοφές Προϊόντων

Eντός 14 ημερών