ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ RELAX HIBER HM9782.01 ΓΚΡΙ ΒΕΛΟΥΔΟ 67,5x90x104Υ εκ.

Η HIBER με επένδυση από ΓΚΡΙ βελούδινο ύφασμα, είναι μια πολυθρόνα που θα προσφέρει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και ικανοποίησης. Η πλάτη είναι ψηλή και το κάθισμα βαθύ, ενώ όλη η πολυθρόνα στηρίζεται σε 4 μαύρα στιβαρά πόδια ενισχυμένου πολυαιθυλενίου. Και όταν γυρνάτε από την δουλειά και θέλετε να χαλαρώσετε μπροστά στην τηλεόρασή σας, ή να διαβάσετε την εφημερίδα σας, ή το αγαπημένο σας βιβλίο μπροστά στο παράθυρο, τότε απλά ρίξτε το βάρος σας στην πλάτη και ο μηχανισμός relax θα αναλάβει την ανάκλιση της ενώ ταυτόχρονα θα ανέβει και το ενσωματωμένο υποπόδιο προσφέροντας την απόλυτη χαλάρωση. Η πλάτη επανέρχεται στην θέση της σπρώχνοντας ελαφρά και πάλι το υποπόδιο στην αρχική του θέση.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
67,5x90x104Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 49x56 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 50x60 εκ.
Ύψος μπράτσων: 60 εκ.
Ύψος καθίσματος: 48 εκ.
Ύψος ποδιών: 9 εκ.
Απόσταση ποδιών: 55x58 εκ.
Μέγιστο μέγεθος ανάκλισης: 157 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρη η επένδυση της πολυθρόνας έχει γίνει με υψηλής ποιότητας βελούδινο ύφασμα. Πρόκειται για ένα ύφασμα απαλό, χαλαρό, απολαυστικό και φινετσάτο που είναι αδύνατον να του αντισταθεί κάποιος. Το θετικό είναι ότι μπορεί να εναρμονιστεί εύκολα με κάθε είδος διακόσμησης, προσδίδοντας στο χώρο φινέτσα και καλαισθησία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Πέρα από το κλασσικό ξεσκόνισμα, για να διατηρήσετε καθαρό και αφράτο το βελούδο, καλό είναι να το καθαρίζετε μία φορά την εβδομάδα με την ηλεκτρική σκούπα. Τοποθετήστε ένα απαλό βουρτσάκι, βάλτε το ήπιο πρόγραμμα στη σκούπα σας και σκουπίστε όλη την επιφάνεια με τη φορά της ίνας. Θα δείτε ότι αμέσως η σκόνη θα απομακρυνθεί και το πέλος του υφάσματος θα γίνει σαν καινούργιο.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τρίψετε ένα βελούδινο ύφασμα. Ακόμα και αν πρέπει να αφαιρέσετε έναν λεκέ μην τον τρίψετε. Βρέξτε ένα απαλό πανάκι με νερό και ταμπονάρετε τοπικά στον λεκέ.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Πλούσιες διαστάσεις
•Μηχανισμός πλήρους ανάκλισης relax
•Εκπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής
•Εύκολη συναρμολόγηση με οδηγίες

* Το προϊόν παραδίδεται σε πακέτο αμοντάριστο.
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ:
0.287
Κατασκευαστής:
HOMEMARKT
Βαρος:
24.6
Χρώμα:
  • ΓΚΡΙ
Είδος
:
  • Πολυθρόνες Relax
Υλικό:
  • Βελούδο
0514659
182,89
139,89
Κερδίζετε: 43,00
Χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 139,89
Σε Απόθεμα
Σημερινή Ενημέρωση : Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης των προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρίας, η αποστολή από την κεντρική αποθήκη έχει καθυστέρηση 15 επιπλέον εργάσιμες ημέρες. (Ισχύει μόνο για αυτή την εταιρία)
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ RELAX HIBER HM9782.01 ΓΚΡΙ ΒΕΛΟΥΔΟ 67,5x90x104Υ εκ." είναι 1".

Κάντε μια ερώτηση
Τρόποι Αποστολής Προϊόντος
Τρόποι Πληρωμής
  • Χρεωστική-Πιστωτική κάρτα
  • Paypal
  • Τραπεζική Κατάθεση
Επιπλέον
Μη τα χάσετε
  • Παρόμοια
Αποστολή Αμεση

Με Courier ή μεταφορικές

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολες με Courier > 69€

Επιστοφές Προϊόντων

Eντός 14 ημερών