ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ DIDO HM5975.01 ΑΝΘΡΑΚΙ ΜΕΤΑΛΛΟ-ΓΥΑΛΙ 41x41x43Υεκ

Το βοηθητικό τραπεζάκι εξωτερικού χώρου DIDO σε ΑΝΘΡΑΚΙ χρώμα είναι τετράγωνο με στρογγυλεμένες γωνίες και 4 κλασικά πόδια. Πρόκειται για ένα τραπεζάκι στο στυλ πολλών άλλων τραπεζιών που δεν λείπουν σχεδόν από κανέναν μπαλκόνι ή κήπο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
41x41x43Y εκ.
Απόσταση ποδιών: 41x41 εκ.
Επιφάνεια τραπεζιού: 40x40 εκ.
Σκελετός μεταλλικός: Φ24x0.8mm πάχος

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός είναι μεταλλικός με ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας.
Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από άθραυστο γυαλί ή γυαλί ασφαλείας.
Το σκληρυμένο ή «άθραυστο» γυαλί είναι ένας τύπος γυαλιού ασφαλείας περίπου τέσσερις φορές ισχυρότερο από το συνηθισμένο γυαλί. Και σε αντίθεση με το συνηθισμένο γυαλί, το οποίο μπορεί να θρυμματιστεί σε οδοντωτά θραύσματα όταν σπάσει, το σκληρυμένο γυαλί σπάει σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κοκκώδη κομμάτια. Ως αποτέλεσμα, το σκληρυμένο γυαλί χρησιμοποιείται σε εκείνα τα περιβάλλοντα όπου η ανθρώπινη ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα, όπως οι οικιακές εφαρμογές κ.λπ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι το τραπεζάκι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα πέρασμα με υγρό πανί ή ακόμα και με ειδικά καθαριστικά είναι αρκετό.

**Η ακριβής χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το πραγματικό λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων της κάθε οθόνης.
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ:
0.031
Τύπος:
  • Βοηθητικά
Κατασκευαστής:
HOMEMARKT
Βαρος:
3
Χρώμα:
  • ΑΝΘΡΑΚΙ
Είδος
:
  • Τραπεζάκια
Υλικό:
  • Γυαλί
0507246
19,49
14,99
Κερδίζετε: 4,50
Χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 14,99
Σε Απόθεμα
Σημερινή Ενημέρωση : Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης των προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρίας, η αποστολή από την κεντρική αποθήκη έχει καθυστέρηση 15 επιπλέον εργάσιμες ημέρες. (Ισχύει μόνο για αυτή την εταιρία)
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ DIDO HM5975.01 ΑΝΘΡΑΚΙ ΜΕΤΑΛΛΟ-ΓΥΑΛΙ 41x41x43Υεκ" είναι 1".

Κάντε μια ερώτηση
Τρόποι Αποστολής Προϊόντος
Τρόποι Πληρωμής
  • Χρεωστική-Πιστωτική κάρτα
  • Paypal
  • Τραπεζική Κατάθεση
Επιπλέον
Μη τα χάσετε
  • Παρόμοια
Αποστολή Αμεση

Με Courier ή μεταφορικές

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολες με Courier > 69€

Επιστοφές Προϊόντων

Eντός 14 ημερών