ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ ΛΕΥΚΗ HM5941.01 53,5x50,5x73Υ εκ.

HΜ5941.01--Πολυθρόνα πολυπροπυλενίου σε ΛΕΥΚΟ χρώμα. Ιδανική πρόταση για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, είτε επαγγελματικούς (χώροι δεξιώσεων, εταιρείες catering, κλπ.) είτε για το σπίτι. Η πολυθρόνα αποτελείται από ένα λείο κάθισμα και μια ημικυκλική, ανεξάρτητη και «τρυπητή» πλάτη και μπράτσα. Είναι πανέμορφη και θα αναβαθμίσει αισθητικά κάθε εξωτερικό χώρο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Γενικές διαστάσεις: 53,5x50,5x73Υ εκ.
Ύψος καθίσματος: 45 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από 100% πολυπροπυλένιο υψηλής ποιότητας. Το πολυπροπυλένιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο βάρος και στο νερό, ενώ έχει μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 125 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, η ανθεκτικότητά του δεν περιορίζεται στο βάρος, στο νερό και στην θερμοκρασία αλλά είναι ασυνήθιστα ανθεκτικό σε πολλά χημικά διαλυτικά, οξέα και βάσεις.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Οι καρέκλες πολυπροπυλενίου καθαρίζονται πανεύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Εάν μάλιστα βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο, μπορούν να καθαριστούν απευθείας με τρεχούμενο νερό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η καρέκλα πολυπροπυλενίου έχει μόνο πλεονεκτήματα και είναι μια εξαιρετική επιλογή για εξωτερικούς επαγγελματικούς χώρους. Ειδικότερα, το σχετικά βολικό μέγεθός της αλλά και η ανθεκτικότητα της, την καθιστούν την καλύτερη επιλογή για αίθουσες δεξιώσεων ή για εταιρίες catering, ή για οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο, χάρη στην μεγάλη ευκολία στην ΣΤΟΙΒΑΞΗ της σε μεγάλους αριθμούς. Το σημαντικότερο, όμως, με το πολυπροπυλένιο, είναι ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον γιατί είναι ανακυκλώσιμο.
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ:
0.197
Τύπος:
  • Στατική
Κατασκευαστής:
HOMEMARKT
Βαρος:
4.3
Χρώμα:
  • ΛΕΥΚΟ
Είδος
:
  • Πολυθρόνες
Υλικό:
  • Πολυπροπυλένιο
0514647
38,89
29,89
Κερδίζετε: 9,00
Χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 29,89
Σε Απόθεμα
Σημερινή Ενημέρωση : Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης των προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρίας, η αποστολή από την κεντρική αποθήκη έχει καθυστέρηση 15 επιπλέον εργάσιμες ημέρες. (Ισχύει μόνο για αυτή την εταιρία)
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ ΛΕΥΚΗ HM5941.01 53,5x50,5x73Υ εκ." είναι 1".

Κάντε μια ερώτηση
Τρόποι Αποστολής Προϊόντος
Τρόποι Πληρωμής
  • Χρεωστική-Πιστωτική κάρτα
  • Paypal
  • Τραπεζική Κατάθεση
Επιπλέον
Μη τα χάσετε
  • Παρόμοια
Αποστολή Αμεση

Με Courier ή μεταφορικές

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολες με Courier > 69€

Επιστοφές Προϊόντων

Eντός 14 ημερών