Προίκα μωρού: Δωράκια για το νεογέννητο που θα ξετρελάνουν τη μαμά

04/08/2021
Προίκα μωρού: Δωράκια για το νεογέννητο που θα ξετρελάνουν τη μαμά  espiti

Ποια είναι τα must-haves δωράκια για το νεογέννητο που θα κάνουν τη μαμά να σας ευγνωμονεί;

Ο ερχομός κάθε μωρού στη ζωή είναι ένα θείο δώρο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι γονείς δεν χρειάζονται άλλα πράγματα.

Υπάρχει μια ολόκληρη προίκα μωρού που περιλαμβάνει είδη για το νέο του δωμάτιο και εσείς μπορείτε να επιλέξετε δώρο από αυτήν.

Τι χρειάζεται για τον ύπνο του

Γνωρίζουμε ότι ο ύπνος για τα βρέφη είναι ό,τι πιο σημαντικό επιθυμεί η νέα μαμά. Τι καλύτερο δωράκι για το νεογέννητο από μαλακά, βρεφικά σεντονάκια που θα του προσφέρουν αυτό που χρειάζεται; Σελτεδάκια, σεντόνια κούνιας και σεντόνια λίκνου θεωρούνται πρώτα στη λίστα της προίκας του μωρού. Μια βρεφική κουβέρτα ή ένα σετ σεντόνια κούνιας είναι ένα χρήσιμο δώρο για μαμά-μωρό. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών μια μοντέρνα κουνουπιέρα θεωρείται απαραίτητο βρεφικό δώρο. Να ξέρετε ότι το δώρο που η μαμά θα αναγνωρίσει είναι ο υπνόσακος. Παπλωματοθήκες και κουβέρτες θα εκτιμηθούν τους μήνες που έρχονται.

Κάντε το μπάνιο του πιο απολαυστικό

Στα περισσότερα μωράκια αρέσει η επαφή με το νερό. Αν θέλετε να διαλέξετε κάτι πρακτικό από την προίκα του μωρού επιλέξτε ένα βρεφικό μπουρνούζι, μια βρεφική πετσέτα μπάνιου ή μια βρεφική κάπα. Πολλές φορές για δώρο εστιάζουμε στον ύπνο του μωρού και αγνοούμε τις υπόλοιπες ανάγκες του. Για αυτό ένα τέτοιο βρεφικό δώρο βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων των νέων μαμάδων.

Είδη διακόσμησης για το δωμάτιο

Αν υποψιάζεστε ότι οι γονείς του μωρού έχουν μεριμνήσει για όλα τα παραπάνω τότε διαλέξτε κάτι διαφορετικό. Η κουρτίνα στο βρεφικό δωμάτιο θα κάνει τη διαφορά. Εμπριμέ κουρτίνες για αγόρια και κορίτσια δίνουν μια μοντέρνα αισθητική σε κάθε βρεφικό δωμάτιο. Επιπλέον, μια δεύτερη βρεφική κουρτίνα πάντοτε χρειάζεται.

Στο eSpiti δίνουμε σημασία στην προίκα του μωρού και παρουσιάζουμε προσεγμένες επιλογές και προτάσεις βρεφικών δώρων από επώνυμα brands. Αναζήτησε όλα τα βρεφικά δώρα που θα κάνουν τη ζωή του μωρού και της μαμάς ευκολότερη!