Καλοκαιρινές διακοπές στο καθιστικό σε 3΄

08/07/2021
Καλοκαιρινές διακοπές στο καθιστικό σε 3΄  espiti

Ο φετινός προϋπολογισμός δεν επιτρέπει διακοπές; Μην αποθαρρύνεστε αφού μπορείτε να σχεδιάσετε μια διασκεδαστική εμπειρία στο σπίτι. Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες των διακοπών αξιοποιώντας τη δημιουργική σας πλευρά με το πιο χαμηλό κόστος!

Αν κάτι σας ενθουσιάζει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών είναι η αίσθηση της ανεμελιάς. Συμπεριλάβετε χαλαρωτικές δραστηριότητες που δεν έχετε χρόνο να κάνετε τον υπόλοιπο καιρό και κάντε το σαλόνι σας το ιδανικό μέρος για τις φετινές διακοπές.

Θυμηθείτε ότι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα οποιονδήποτε διακοπών είναι ο ελεύθερος χρόνος χωρίς κανόνες και υποχρεώσεις.

Μεταφερθείτε στην παραλία των ονείρων σας

Ενημερώστε τα υπόλοιπα μέλη να μην σας ενοχλήσουν για λίγη ώρα. Απενεργοποιήστε κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές και δώστε προτεραιότητα στον προσωπικό σας χρόνο. Απολαύστε την διακόσμηση του καθιστικού και χαλαρώστε στα μαλακά ριχτάρια του καναπέ όπως θα κάνατε σε μια ξαπλώστρα. Το διακοσμητικό πάνελ με έντονη φυλλωσιά δίνει μια αίσθηση φυσικότητας κατάλληλη και για εσωτερικούς χώρους.

Δημιουργήστε μια ιεροτελεστία πρωινού

Ζώντας νοερά παραμυθένιες διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία και resorts αποκτάται πρόσβαση στα πιο πλούσια πρωινά γεύματα. Εκμεταλλευτείτε την άδεια και ξεκινήστε μια ιεροτελεστία πρωινού για τις μέρες των διακοπών στο σπίτι. Η τραπεζαρία μεταμορφώνεται σε μια πολυτελή σάλα. Στρωμένες πιατέλες με φρούτα και δημητριακά πάνω σε χαρούμενα τραπεζομάντηλα δίνουν την κατάλληλη νότα απόδρασης. Μοντέρνες κούπες, έθνικ τσαγιερά, χρωματιστά ποτήρια και εκλεπτυσμένα μπωλ συνθέτουν το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει η μέρα με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Προσθέστε αντικείμενα που σας κάνουν να νιώθετε καλά

Με όλες τις προκλήσεις των τελευταίων μηνών η διακόσμηση του σπιτιού είναι το νέο πάθος που λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία. Επιλέξτε διακοσμητικά μαξιλάρια, πουφ και καλάθια που σας δίνουν την αίσθηση της σύνδεσης με τη φύση. Μαξιλάρες δαπέδου δίνουν στο σκηνικό κάτι από εξωτικές διακοπές σε χρυσαφένια άμμο και τιρκουάζ νερά. Οι κουρτίνες θα ολοκληρώσουν τον δικό σας παράδεισο.

Φέτος, η καλύτερη “παραλία” απέχει μερικά βήματα από το υπνοδώματιο. Μετατρέψτε το σαλόνι στον δικό σας ονειρικό προορισμό και κάντε μαζί μας διακοπές!