Έξυπνα και πρακτικά tips για τη φθινοπωρινή διακόσμηση

15/09/2021
Έξυπνα και πρακτικά tips για τη φθινοπωρινή διακόσμηση  espiti

Καλωσορίστε το φθινόπωρο! Μια εποχή του χρόνου πλούσια σε χρώμα που προσφέρει πολλές δυνατότητες διακόσμησης. Έξυπνες και πρακτικές συμβουλές για οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σάς προετοιμάζουν κατάλληλα.

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι σαν τη μόδα. Αλλάζει με τις εποχές. Βασικό συστατικό σε αυτή τη μεταβατική περίοδο είναι η άνεση και η ευελιξία.

Το σπίτι πρέπει να αντισταθμίσει με χρώματα και υλικά που συμβαδίζουν με την εποχή.

Tip #1 φθινοπωρινή διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο

Το φθινόπωρο μετατρέψτε το υπνοδωμάτιο σε χώρο όπου μπορείτε να ξεκουράζεστε ευχάριστα. Η θερμοκρασία πέφτει και ακολουθούν βροχερές μέρες κάτω από ζεστά παπλώματα και μαλακές κουβέρτες. Διακοσμητικά αντικείμενα πλαισιώνουν και ομορφαίνουν την κρεβατοκάμαρα. Η τεχνική του layering σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές στρώσεις από υφάσματα. Η υφή της βελουτέ κουβέρτας δηλώνει από μόνη της την αλλαγή και ανταποκρίνεται σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Μαξιλάρια ύπνου και μαξιλάρια διακοσμητικά σε ζεστά χρώματα ολοκληρώνουν το φθινοπωρινό σκηνικό.

Tip #2 φθινοπωρινή διακόσμηση στο σαλόνι

Για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας ξεκινήστε με τα πιο βασικά: ριχτάρια και χαλιά είναι το Α και το Ω. Επιλέξτε διακοσμητικά μαξιλάρια συνδυαστικά με ριχτάρια μέσα από τις νέες συλλογές και τοποθετήστε τα σε καναπέδες και πολυθρόνες. Τα χαλιά έχουν την τιμητική τους. Συγχρόνως επιλέξετε κουρτίνες σε παρόμοια χρώματα. Μην ξεχάσατε να αγοράσετε αρωματικά χώρου τα οποία θα αλλάξουν τη διάθεσή σας.

Tip #3 φθινοπωρινή διακόσμηση στην κουζίνα

Η κουζίνα και η τραπεζαρία είναι ακόμη δύο χώροι στο σπίτι που προσαρμόζονται τέλεια στη φθινοπωρινή διακόσμηση. Για να δώσετε στην κουζίνα τη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα που πρέπει επιλέξτε τραπεζομάντηλα, μαξιλάρια καρέκλας και είδη κουζίνας σε κατάλληλους χρωματισμούς. Ξεχωριστά φλιτζάνια και τσαγιέρες κάνουν το τσάι ιεροτελεστία ενώ κούπες και σετ καπουτσίνο χαρίζουν μοναδική απόλαυση την ώρα του καφέ.

Ανακαλύψτε στο eSpiti.gr ιδέες και λύσεις που θα μεταμορφώσουν αυτό το φθινόπωρο τον προσωπικό σας χώρο σε ένα ιδανικό καταφύγιο δημιουργικότητας και ζεστασιάς!