Top 10+1 Black Friday tips για ανανέωση σπιτιού

22/11/2021
Top 10+1 Black Friday tips για ανανέωση σπιτιού  espiti

Έφτασε η Black Friday Week! Ετοιμάστε το καλάθι αγορών και επωφεληθείτε από εκπτώσεις διακόσμησης σπιτιού, ειδικά αν μετακομίσατε πρόσφατα, θέλετε να στολίσετε το σπίτι ή απλά χρειάζεστε ανανέωση χώρου!

Μήπως δεν είστε ικανοποιημένοι από την εσωτερική διακόσμηση και τα έπιπλα; Τα χαλιά και τα είδη διακόσμησης που κάποτε θεωρούσατε μοντέρνα τώρα φαίνονται μονότονα ή ξεπερασμένα;

Σε ποιον δεν αρέσουν οι προσφορές; Όλοι νιώθουμε καλύτερα όταν εξοικονομούμε χρήματα και η Black Friday ήρθε για να δώσει τη λύση.

Η νέα χρονιά, έτσι κι αλλιώς, δημιουργεί την ανάγκη για ανανέωση σπιτιού και αλλαγές. Αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε διαβάστε μερικές χρήσιμες συμβουλές για τις Black Friday αγορές.

Top 10+1 Black Friday tips για ανανέωση σπιτιού:

01. Black Friday και διαδικτυακές αγορές πάνε μαζί. Οι μέρες που περιμένατε στην ουρά για να αγοράσετε λευκά είδη ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, με την άνεση του σπιτιού και τη βοήθεια του διαδικτύου όλα είναι εφικτά.

02. Κάντε μια πρόχειρη λίστα. Γράψτε σε ένα χαρτί όλα όσα επιθυμείτε για το σπίτι. Για παράδειγμα ένας πίνακας μπορεί να μην είναι άμεση προτεραιότητα αλλά μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα.

03. Δημιουργήστε online μια wishlist. Ενημερώστε αρχικά τη λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα μπαίνοντας στον λογαριασμό του προφίλ σας. Στη συνέχεια αγοράστε αυτά που χρειάζεστε περισσότερο.

04. Ξεκινήστε νωρίς τις αγορές. Η Black Friday Week δίνει τη δυνατότητα να μάθετε πρώτοι τις καλύτερες προσφορές υπό μια προϋπόθεση: μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Επειδή οι Black Friday προσφορές εξαντλούνται άμεσα φροντίστε να αγοράσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται είδη για το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι που περνάτε τον περισσότερο χρόνο της μέρας. Όσο πιο γρήγορα αποφασίσετε, τόσο το καλύτερο!

05. Κάντε εγγραφή στο newsletter. Ελέγχετε καθημερινά τα εισερχόμενα και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

06. Τα hot items τελειώνουν αμέσως. Παπλωματοθήκες, ριχτάρια και κουβέρτες καναπέ εξαντλούνται γρηγορότερα καθώς αυτή την περίοδο έχουν μεγαλύτερη ζήτηση.

07. Ανανεώστε και άλλους χώρους στο σπίτι. Υπάρχουν δωμάτια που έρχονται τελευταία στη λίστα όταν μιλάμε για ανανέωση σπιτιού. Με τις προσφορές της εβδομάδας εξοικονομήστε χρήματα και επενδύστε σε είδη κουζίνας ή μπάνιου τώρα που σας βολεύει.

08. Τα outsider των εκπτώσεων. Μερικά items είναι οι αφανείς ήρωες της Black Friday. Εφοδιαστείτε με πετσέτες μπάνιου και σεντόνια τα οποία θα κρατήσετε κλειστά στη συσκευασία. Αξιοποιήστε τα μελλοντικά όταν θα τα έχετε πραγματικά ανάγκη.

09. Μεριμνήστε εκ των προτέρων. Με αφορμή το κέρδος στην τσέπη κάντε μια αγορά που προορίζεται για αργότερα. Όσον αφορά δώρα βάπτισης ή δώρα γάμου λειτουργήστε με προγραμματισμό.

10. Μετρήστε τις διαστάσεις. Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη όσων αγοράζουν online μεγάλα αντικείμενα όπως βιβλιοθήκες, ντουλάπες γραφείου και έπιπλα εσωτερικού χώρου είναι ότι δεν τσεκάρουν τις διαστάσεις. Τώρα που το γνωρίζετε μετρήστε και βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στο χώρο.

Κάτι τελευταίο... μεριμνήστε για τις γιορτές με χριστουγεννιάτικη είδη διακόσμησης και στολίστε το σπίτι σε προσιτές τιμές.

Μπήκατε στον πειρασμό για Black Friday αγορές;

Είτε αναζητάτε ολοκληρωμένες λύσεις ανανέωσης σπιτιού είτε θέλετε να προσθέσετε μικρές πινελιές στην εσωτερική διακόσμηση ξεκινήστε τις αγορές στο eSpiti.gr!