Super tips για εργασία από το σπίτι και διακόσμηση γραφείου

29/10/2021
Super tips για εργασία από το σπίτι και διακόσμηση γραφείου  espiti

Δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε έναν χώρο για να εργάζεστε άνετα από το σπίτι; Ανακαλύψτε πως θα επιλέξετε τη σωστή διακόσμηση για το γραφείο ώστε να γίνεται 10 φορές πιο παραγωγικοί!

Η εργασία εξ αποστάσεως έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια τάση. Πολλοί έχουν αποφασίσει πως επιθυμούν να εργάζονται από το σπίτι ακόμη και όταν ο κόσμος επιστρέψει στην κανονικότητα.

Ωστόσο, η εργασία από το σπίτι προκαλεί αναβλητικότητα και στρες. Για αυτό χρειάζεται το γραφείο σας να είναι διακοσμημένο με τρόπο που θα σας παρακινεί.

Με ποιον τρόπο θα αποκομίσετε τα μέγιστα;

Βρείτε έπιπλα γραφείου που σας εμπνέουν

Διακοσμήστε τον χώρο με το προσωπικό σας στιλ. Ένας επαγγελματικός χώρος τις περισσότερες φορές είναι ουδέτερος. Έτσι, έχετε την επιλογή να κάνετε ότι σας ευχαριστεί. Για παράδειγμα η καρέκλα γραφείου μπορεί να συναγωνιστεί εκείνη του διευθυντή. Το γραφείο έχει τον αποθηκευτικό χώρο που ονειρευόσασταν και είναι κατάλληλο για μικρούς χώρους ενώ η συρταριέρα δεν χρειάζεται κλείδωμα.

Διακοσμητικά είδη για το γραφείο

Όπως τα έπιπλα γραφείου έτσι και τα διακοσμητικά είδη γραφείου θα πρέπει να ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας. Αν η βαθύτερη επιθυμία σας είναι να γυρίσετε τον κόσμο η υδρόγειος θα είναι εκεί να σας το θυμίζει. Διακοσμητικά και ρολόγια ομορφαίνουν τον χώρο και κάνουν το home office απόλαυση.

Μεγάλη σημασία έχει ο φωτισμός

Αν το γραφείο δεν είναι κοντά σε παράθυρο επενδύστε σε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό. Οι κανόνες του στιλ υπακούουν στις προτιμήσεις σας ενώ υπάρχει επιλογή για το χαρακτηριστικό επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου. Προβλέψτε όλα όσα θα κάνουν την εργασία αποδοτική ακόμη και αν πρόκειται για λεπτομέρειες.

Έπιπλα αποθήκευσης

Για να διατηρήσετε το γραφείο τακτοποιημένο και καθαρό χρειάζεστε επιλογές αποθήκευσης. Υπάρχουν πολλές βιβλιοθήκες γραφείου και βοηθητικά έπιπλα γραφείου για αυτόν το σκοπό.

Οριοθετήστε τον χώρο

Δημιουργήστε ένα ορατό σημάδι που θα διαχωρίζει το γραφείο με το υπόλοιπο σπίτι επιλέγοντας ένα χαλί. Σε αυτή την περίπτωση το χαλί μπορεί να είναι κάτω από τον καναπέ ή να οριοθετεί την κρεβατοκάμαρα (χαλί κρεβατοκάμαρας) με το γραφείο.

Στο FaceTime συνάδελφοι και αφεντικό θα σας δώσουν εύσημα για τη διακόσμηση γραφείου