Bathroom Upgrade: Δώστε Spa Ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας

07/06/2021
Bathroom Upgrade: Δώστε Spa Ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας  espiti

Ρίξτε μια ματιά στο πως μπορείτε να διαμορφώσετε το μπάνιο ώστε να προσφέρει στιγμές ευεξίας και γαλήνης. Στη συνέχεια, φανταστείτε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στη γεμισμένη με ζεστό νερό και άλατα μπανιέρα.

Ρίξτε μια ματιά στο πως μπορείτε να διαμορφώσετε το μπάνιο ώστε να προσφέρει στιγμές ευεξίας και γαλήνης. Στη συνέχεια φανταστείτε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στη γεμισμένη με ζεστό νερό και άλατα μπανιέρα!

Η ανανέωση του μπάνιου δεν είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Αρκούν μερικά απλά βήματα για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό περιβάλλον που θα απολαμβάνει όλη η οικογένεια.

Αντλώντας έμπνευση από τα καλύτερα wellness spa στον κόσμο δείτε πως θα συνθέσετε το μπάνιο που ονειρεύεστε. Η ανανέωση του μπάνιου αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο χαλάρωσης που ενισχύει τη διάθεση και μειώνει το στρες.

Χαλαρωτικός συνδυασμός χρωμάτων

Οι ανοιχτόχρωμες πετσέτες χρησιμοποιούνται συνήθως στα ιαματικά λουτρά για να δημιουργήσουν ηρεμία και να δώσουν την αίσθηση wellbeing. Χρώματα όπως το απαλό μπλε ή το ροζ και το εκρού βοηθούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μέντα και το λιλά παραπέμπουν σε βότανα ή αιθέρια έλαια ενώ ουδέτερες, nude ή γήινες αποχρώσεις δημιουργούν ένα πιο earthy στιλ στο μπάνιο. Αναζητήστε πετσέτες χεριών, πετσέτες προσώπου και πετσέτες μπάνιου ή σετ πετσέτες επιλέγοντας το χρώμα της αρεσκείας σας.

Ανανεώστε την κουρτίνα του μπάνιου

Η κουρτίνα του μπάνιου και το πατάκι μπάνιου συμπληρώνουν την spa ατμόσφαιρα στο σπίτι. Μια κουρτίνα μπάνιου spa με πέτρες και νούφαρα σας παραπέμπει σε ένα ζεν περιβάλλον. Το ίδιο ισχύει αν επιλέξετε μια κουρτίνα μπάνιου με φωτογραφικό τοπίο που συνοδεύεται από εμπνευστικό quote. Τα πατάκια μπάνιου έχουν τη δική τους θέση σε αυτό το σκηνικό. Σε διαφορετικά σχέδια-χρώματα, με μοντέρνες λεπτομέρειες θα μπορούσαν να “ντύσουν” luxury hammam αποπνέοντας λειτουργικότητα και προσιτή πολυτέλεια. Μαλακά μπουρνούζια θα σας αγκαλιάσουν ώστε να συνεχίσετε στο relax room του σπιτιού σας πίνοντας ένα ευεργετικό αφέψημα.

Ολοκληρωτική αλλαγή στο μπάνιο

Αν είστε διατεθειμένοι για μεγαλύτερη ανακαίνιση υπάρχει κάτι να κάνετε. Αλλάζοντας τα έπιπλα μπάνιου θα νιώσετε μεγάλη διαφορά. Θα βρείτε σετ μπάνιου ή μεμονωμένα έπιπλα σε αρκετά λογικές τιμές. Αν επιλέξετε το 2ο τότε κρεμαστά έπιπλα μπάνιου με νιπτήρα, στήλες μπάνιου και καθρέπτες μπάνιου θα δώσουν μοναδική εμπειρία. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες όπως είναι τα αξεσουάρ μπάνιου. Το ξύλινο καλάθι απλύτων παραπέμπει στη φύση ενώ ένα κεραμικό λευκό σετ μπάνιου ταιριάζει με όλα.

Κάντε το δικό σας home-retreat ξεκινώντας σήμερα!