Δωρεάν Αποστολή
για αγορές άνω των 34€
Εξαιρούνται ειδη
PAKOWORLD - AlphaB2B

Συνέντευξη στο Startup.gr: Μέλη της ομάδας espiti.gr

10/11/2014
από Admin Misdrahis
Συνέντευξη στο Startup.gr: Μέλη της ομάδας espiti.gr  του eSpiti.gr

Η παραδοσιακή δραστηριότητα της εταιρίας που δημιούργησε το Espiti.gr ήταν απο το 1918, η πώληση υφασμάτων ένδυσης και γυναικείων ρούχων, όπως και ειδών για το σπίτι.

Απο το 1988 που τη διεύθυνση στην εταιρία ανέλαβε η νέα γενιά, επεκτάθηκε και στους ξενοδοχειακούς εξοπλισμούς. Μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δημιούργησε οργανωμένες αποθήκες αυτόνομες για την σωστή διάθεση και διαχείριση των προιόντων.

Προβλέποντας τις εξελίξεις απο νωρίς δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα espiti.gr με σκοπό την διάθεση των προιόντων της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα.

H γνώση του είδους και η εμπιστοσύνη στη δύναμη του διαδυκτίου, έκαναν την ομάδα να το πιστέψει και να προχωρήσει. Μοχλός ανάπτυξης του eshop ήταν και οι εξαιρετικές σχέσεις της εταιρίας με όλα τα γνωστά brands των λευκών ειδών-επίπλων-χαλιών-στρωματων-διακοσμητικών-κουρτινών.

Οι προγραμματιστές της ομάδας δημιούργησαν ένα σύγχρονο και γρήγορο, όσο και απλό περιβάλλον για το eshop. Το espiti.gr μετά απο 7 μήνες ομαδικής και εξαντλητικής δουλειάς βγήκε στον αέρα τον Μάιο του 2014. Απασχολεί αρκετά άτομα και αναπτύσεται σταθερά και σίγουρα, όπως είναι και η οικογενειακή φιλοσοφία εμπορίου της μητρικής εταιρίας, απο το 1918 που υφίσταται 4 γενιές τώρα. Μέσα σε 4 μόλις μήνες λειτουργίας η ανταπόκριση ήταν πάνω απο κάθε προσδοκία.

Το espiti.gr διαθέτει λευκά είδη-επίπλα-χαλια-στρωματα-διακοσμητικα-κουρτινες απο τα γνωστότερα Brands της αγοράς και εκμεταλεύεται την ιδιαίτερη σχέση της εταιρίας με τις προμηθεύτριες εταιρίες για να προσφέρει πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ετσι μπορούν ολοι να έχουν πρόσβαση στα είδη αυτά, απο όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.