Δωρεάν Αποστολή
για αγορές άνω των 34€
Εξαιρούνται ειδη
PAKOWORLD - AlphaB2B

​3 τρόποι για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο

19/05/2021
από Admin Misdrahis
​3 τρόποι για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο του eSpiti.gr

Η διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για τις μαμάδες όσο και για τα παιδιά. Πόσο εύκολη είναι η δημιουργία ενός όμορφου και πρακτικού χώρου που τα παιδιά θα απολαμβάνουν τώρα και στο μέλλον;


Από τη μια θέλετε ένα παιδικό δωμάτιο όπου το παιδί θα απολαμβάνει κάθε μέρα. Από την άλλη μεριά θέλετε αυτός ο χώρος να έχει την κατάλληλη διαρρύθμιση.


Ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και διαβάσματος συνυπάρχουν με μια δόση πρακτικότητας και πολλή έμπνευση.


Γίνεται;


Αναγνωρίστε τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες του παιδιού. Στη συνέχεια επικεντρωθείτε σε εύκολους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε επιτυχημένες αλλαγές.


Παίξτε με χρώματα και μοτίβα


Όλα τα παιδιά αγαπούν τα έντονα χρώματα. Ένα χαρούμενο και φωτεινό παιδικό δωμάτιο προϋποθέτει μια έκρηξη χρωμάτων από πολύχρωμα στοιχεία και αξεσουάρ. Ένα ουδέτερο παιδικό υπνοδωμάτιο μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί με τα κατάλληλα παιδικά σεντόνια. Σετ σεντόνια και παιδικά κουβερλί με παιδικές παραστάσεις προσελκύουν όχι μόνο την προσοχή των παιδιών αλλά και τη δική σας!


Αναμείξτε υφές και σχέδια


Αναρωτιέστε τι παραπάνω έχουν τα παιδικά δωμάτια που θαυμάζετε στο διαδίκτυο; Σας λέμε το εξής: η χρήση διαφορετικών υφασμάτων και μια αισθητική mix & match ταιριάζει στην παιδική ψυχολογία. Έτσι, επιλέξτε να ντύσετε το παιδικό κρεβάτι με διαφορετικό σχέδιο παιδικής μαξιλαροθήκης από τα παιδικά σεντόνια ή την παιδική παπλωματοθήκη. Διακοσμητικά μαξιλάρια δίνουν μια πιο ενδιαφέρουσα αισθητική. Όσον αφορά τις παιδικές κουρτίνες αναμειγνύονται ως προς την ποιότητα και το σχέδιο. Έντονα γραφικά και χρώματα σε διάφορα υφάσματα προσαρμόζονται με τη mix it up φιλοσοφία.


Αξιοποιήστε κάθε τετραγωνικό


Το παιδικό δωμάτιο καταλήγει να έχει πολλά πράγματα. Από παιχνίδια και βιβλία μέχρι ρούχα και μικροέπιπλα. Χρειάζεται να εξαντλήσετε κάθε σπιθαμή με τον πιο έξυπνο τρόπο. Κουτιά αποθήκευσης μέσα στην ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι και κομοδίνα είναι εξαιρετικές επιλογές. Ειδικά ο μεταλλικός καλόγερος σας δίνει ένα σημαντικό αβαντάζ. Ένας πολύχρωμος μεταλλικός καλόγερος με ταμπέλες από μεγάλες πόλεις του κόσμου είναι μια όμορφη πρόταση. Γραφείο, βιβλιοθήκη και βοηθητικά έπιπλα γραφείου θα πρέπει να έχουν τη δική τους θέση στο παιδικό δωμάτιο.


Ψάχνετε κάτι από τα παραπάνω;


Έχουμε τη λύση για εσάς.


Επενδύστε σε μερικά βασικά κομμάτια και προσθέστε διασκεδαστικά υφάσματα σε καλοκαιρινά χρώματα ξεκινώντας από σήμερα τις αλλαγές.