Δωρεάν Αποστολή
για αγορές άνω των 59€
Εξαιρούνται ειδη
PAKOWORLD - AlphaB2B - homemarkt

Χριστουγεννιάτικο art de la table που θα ζήλευε κάθε επαγγελματίας διακοσμητής

16/12/2021
από Fanis Malliakas
Χριστουγεννιάτικο art de la table που θα ζήλευε κάθε επαγγελματίας διακοσμητής του eSpiti.gr

Εορταστικό art de la table! Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού είναι ένας τρόπος να δείξετε στους καλεσμένους πόσο μεγάλη σημασία δίνετε στο πνεύμα των γιορτών. Στολίστε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι καλύτερα και από διακοσμητή!

Χωρίς αμφιβολία έχετε, ήδη, στολίσει το σπίτι με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τιμώντας τις παραδόσεις. Υπάρχει κάτι ακόμη που πρέπει να προσέξετε και αφορά το γεύμα των Χριστουγέννων ή το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Μιλάμε για τον χώρο στο σπίτι, την τραπεζαρία, που θα πρωτοστατήσει στο γιορτινό σας τραπέζι.

Ο σωστός στολισμός αποτελεί τέχνη αλλά δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας διακοσμητής για να υιοθετήσετε το χριστουγεννιάτικο art de la table.

Στο παιχνίδι των Χριστουγέννων ρόλο παίζουν οι δεξιότητές σας όπου μαζί με τα κατάλληλα χριστουγεννιάτικα στολίδια θα τους εντυπωσιάσουν όλους.

Συμπεριλάβετε χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα, χριστουγεννιάτικα σουπλά και είδη σερβιρίσματος που θα κάνουν την τραπεζαρία να λάμψει.

Μυστικά για μαγικό art de la table:

1. Ξεκινήστε με το τραπεζομάντηλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ουδέτερο χρωματικά τραπεζομάντηλο που θα το πλαισιώσουν τα κατάλληλα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Διαφορετικά χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα θα κάνουν την ατμόσφαιρα πιο γιορτινή. Για την Πρωτοχρονιά το κλασικό πράσινο τραπεζομάντηλο από τσόχα θα χρειαστεί!

2. Τραβέρσες συμπληρώνουν τη διακόσμηση. Βαρεθήκατε τα κλισέ; Η επιλογή και οι συνδυασμοί βρίσκονται στη δική σας βούληση. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο με μια μονόχρωμη τραβέρσα ή το αντίθετο. Χριστουγεννιάτικες τραβέρσες σε μοναδικά μοτίβα πρωτοστατούν σε κάθε γιορτινό art de la table.

3. Χριστουγεννιάτικα σουπλά για το γεύμα των Χριστουγέννων. Τα χριστουγεννιάτικα σουπλά δίνουν ένα ακόμη χαρακτηριστικό γνώρισμα στη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Σουπλά με τον Άι-Βασίλη ή γιορτινά μοτίβα ξεχωρίζουν στο γιορτινό τραπέζι.

4. Χριστουγεννιάτικα λουλούδια. Μια ενδιαφέρουσα πινελιά από χριστουγεννιάτικα λουλούδια προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω. Σε επιδαπέδια κεραμικά βάζα ή διάσπαρτα στο γιορτινό τραπέζι θα δώσουν άλλο αέρα στη διακόσμηση.

Αυτό που θέλουμε να κρατήσετε είναι πως το χριστουγεννιάτικο art de la table καλό είναι να είναι χαλαρό. Σκοπός του γιορτινού τραπεζιού είναι να έρθετε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι να φοβάστε μην μπερδέψετε τη διάταξη των μαχαιροπίρουνων.

Μια σχετική ισορροπία, με συμμετρική διάταξη μεταξύ των ποτηριών και των μπολ σερβιρίσματος, είναι η ιδανική λύση.

Σαν γενικό κανόνα κρατήστε ότι τα γυάλινα ποτήρια και τα μαχαιροπίρουνα θα πρέπει να είναι τοποθετημένα με τη σειρά που χρησιμοποιούνται ξεκινώντας από την εξωτερική πλευρά του τραπεζιού προς τα μέσα.

Θέλετε να οργανώσετε το ομορφότερο γιορτινό τραπέζι; Ανακαλύψτε στο eSpiti.gr όλα όσα θα κάνουν το ρεβεγιόν του 2022 αξέχαστο!