Πως να μετατρέψετε το urban σπίτι σε βόλτα στο δάσος

06/10/2022
Πως να μετατρέψετε το urban σπίτι σε βόλτα στο δάσος  espiti

 

Εκμεταλλευτείτε τις χαλαρωτικές ιδιότητες της φύσης και εξερευνήστε τα οφέλη με μερικές απλές indoor κινήσεις!

 

Έχει αποδειχθεί ότι το διάστημα που περνάμε στη φύση μειώνει τα επίπεδα του άγχους. Από την άλλη μεριά, η έλλειψη χρόνου εμποδίζει τη συστηματική απόδραση στη φύση.

 

Στοιχεία από πρόσφατη έρευνα αποδεικνύουν ότι περνάμε το 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους.

 

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι κάτοικοι των πόλεων βρήκαν τρόπο ώστε να απολαμβάνουν καθημερινά την αίσθηση ηρεμίας που προσφέρει η ύπαιθρος. 

 

Η εσωτερική διακόσμηση με θέμα τη φύση θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν τη στιγμή.

 

Πως θα δημιουργήστε το δικό σας γαλήνιο καταφύγιο που θα θυμίζει σπιτάκι στο δάσος;

 

Προσθέστε μοτίβα εμπνευσμένα από τη φύση

 

Floral κλινοσκεπάσματα σας επιτρέπουν να μεταμορφώσετε άμεσα τον προσωπικό σας χώρο. Δημιουργήσετε μια αίσθηση φυσικού πράσινου με φλοράλ παπλωματοθήκες. Από τη διακριτική ζεστασιά του μπεζ μέχρι τα αναζωογονητικά μπλε και τις εκρήξεις των πράσινων, όλα τα χρώματα της φύσης φέρνουν μια μοναδική αίσθηση ευεξίας στην κρεβατοκάμαρα. Σεντόνια με τυπωμένα διακριτικά λουλούδια και μονόχρωμες μαξιλαροθήκες σε γήινες αποχρώσεις λειτουργούν, εξίσου, ενισχυτικά.

 

Επιλέξτε για το σαλόνι τεχνητά λουλούδια

 

Διακοσμήστε τα βάζα με τεχνητά φυτά και λουλούδια προσθέτοντας μια δόση ανανέωσης στο σπίτι. Υπάρχουν τεχνητά λουλούδιατεχνητά κλαδιά και στεφάνια λουλουδιών που μοιάζουν αληθοφανή. Φυτά σε κασπώμικρές ή μεγάλες γλάστρες κάνουν τη βόλτα στο δάσος υπόθεση καθημερινή. Ιδιαίτερα ευφάνταστη πρόταση τα δέντρα με καρπούς και οι κάκτοι σε γλάστρα. Εντυπωσιακά τεχνητά δέντρα σε μικρότερες γλάστρες φέρνουν νοερά όλα τα αρώματα και τους ήχους της φύσης στο καθιστικό.

 

Ναι, σε χειροποίητες κατασκευές μακραμέ

 

Η διακόσμηση τοίχου με επιτοίχια διακοσμητικά μεταλλικά φύλλα και διακοσμητικούς πίνακες με θέμα τη φύση θα ενισχύσουν την ιδέα του φυσικού περιβάλλοντος. Πλεκτά διακοσμητικά τοίχου εμπνευσμένα από τα δάση και τους σαμάνους είναι εύκολα στο κρέμασμα και μεταμορφώνουν οποιοδήποτε δωμάτιο σε αιθέριο καταφύγιο.

 

Η φύση είναι από τα πιο όμορφα και θεραπευτικά μέρη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αν ο καθημερινός τρόπος ζωής λειτουργεί αποτρεπτικά στο να κάνετε μια βόλτα στο δάσος ή στο κοντινότερο πάρκο αναλάβετε δράση. 

 

Υιοθετήστε είδη διακόσμησης για το σπίτι που θα σας θυμίζουν το φυσικό περιβάλλον.

 

Στο eSpiti λευκά είδη και διακοσμητικά για το “σπίτι” κάνουν τη ζωή να έχει νόημα!

 

 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική