Δωρεάν Αποστολή
για αγορές άνω των 34€
Εξαιρούνται τα προιόντα PAKOWORLD - AlphaB2B
(+30) 2410 250282
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Πρόγραμμα €πιστροφής Eurobank

Tο πρόγραμμα €πιστροφή είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να έχετε καθημερινό όφελος χρησιμοποιώντας σε κάθε σας αγορά την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα αντί για μετρητά.

Κινηθείτε έξυπνα και χρησιμοποιήστε την κάρτα σας Eurobank και συγκεντρώστε πραγματικά ευρώ χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Τα ευρώ που κερδίζετε υπολογίζονται με βάση το ποσοστό συμμετοχής της επιχείρησης maw στο πρόγραμμα δλδ 4%, επί της αξίας της συναλλαγής σας, και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε με τη μορφή έκπτωσης σε επόμενη αγορά σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα σας Eurobank.

Βεβαιωθείτε μόνο ότι ο υπάλληλος της επιχείρησης χρησιμοποίησε το μηχάνημα αποδοχής καρτών Eurobank για την πραγματοποίηση της συναλλαγής σας.

Κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών μέσω epos, τα ευρώ €πιστροφή δεν πιστώνονται αυτόματα αλλά μετά από 2 εργάσιμες ημέρες.

Στο πρόγραμμα €πιστροφή συμμετέχουν τόσο οι πιστωτικές κάρτες Eurobank καθώς και οι κάρτες που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όσο και οι καταθετικοί λογαριασμοί (τρεχούμενος, μισθοδοσίας, σύνταξης, ταμιευτήριο) μέσω της συνδεδεμένης με αυτούς χρεωστικής κάρτας. Κάνοντας λοιπόν τις καθημερινές συναλλαγές σας με κάρτες Eurobank, μειώνετε δραστικά το κόστος των αγορών σας.