Δωρεάν Αποστολή
για αγορές > 59€ με Courier

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για καλοκαιρινό γάμο και βάπτιση;

06/07/2022
από Fanis Malliakas
Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για καλοκαιρινό γάμο και βάπτιση; του eSpiti.gr

Αν αναζητάτε το τέλειο δώρο γάμο-βάπτισης, μόλις, το βρήκατε!

Η βάπτιση είναι μια σημαντική στιγμή πόσο, μάλλον, όταν συνδυάζεται με γάμο.

Πολλά ζευγάρια με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης προχωρούν σε πολιτικό γάμο και αφήνουν τον θρησκευτικό για αργότερα.

Το ερώτημα των καλεσμένων είναι: “Τι δώρο να πάρω στο ζευγάρι που αποφάσισε να παντρευτεί και να βαφτίσει το παιδί του την ίδια μέρα;”

Αν αναρωτιέστε ποιες είναι οι καλύτερες και πιο πρακτικές προτάσεις σας έχουμε την απάντηση.

Οι ιδέες για δώρο γάμου και βάπτισης ποικίλουν και μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από ένα συναισθηματικό αντικείμενο μέχρι κάτι συμβολικό. Στη σημερινή εποχή τα περισσότερα ζευγάρια αναζητούν πρακτικά και χρηστικά δώρα.

Δώρα γάμο-βάπτισης για το υπνοδωμάτιο

Μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές είναι οι καλοκαιρινές (βαμβακερές) κουβέρτες και τα σεντόνια. Αν η σχέση σας με το ζευγάρι είναι στενή ή συγγενική μπορείτε να αναλάβετε τα νυφικά σεντόνια και (ή) το νυφικό κουβερλί. Το νυφικά σετ θεωρούνται ένα ακριβό αλλά ολοκληρωμένο δώρο γάμου ενώ το νυφικό μπουρνούζι κάτι οικονομικό.

Αν θέλετε να κινηθείτε στο ίδιο πνεύμα, επιλέξτε ως δώρο βάπτισης βρεφικό κουβερλί ή βρεφικά σεντόνια. Βρεφικές πετσέτες, βρεφικά μπουρνούζια ή βρεφικές κάπες αποτελούν την τέλεια εναλλακτική.

Δώρα γάμου για το σπίτι

Αν ο προϋπολογισμός του δώρου έχει περιορισμό κινηθείτε σε ένα δώρο για όλη την οικογένεια. Τα δώρα για το σπίτι είναι εξίσου χρήσιμα και θα τα ευχαριστηθούν οικογενειακώς. Επιλέξτε κουρτίνες με σχέδιο και ό,τι περιλαμβάνει η διακόσμηση σαλονιού. Ριχτάρια, διακοσμητικά μαξιλάρια και αρωματικά χώρου αποτελούν το τέλειο συνδυαστικό δώρο. Για την τραπεζαρία ή την κουζίνα, είδη σερβιρίσματος και μαχαιροπήρουνα θα εκτιμηθούν για τον πρακτικό τους χαρακτήρα.

Δώρα γάμου γενικής διακόσμησης

Αν επιθυμείτε κάτι ουδέτερο και οικονομικό αρκεστείτε σε είδη διακόσμησης. Διακοσμητικά βάζα, κορνίζες και παιδικά άλμπουμ θεωρούνται επιτυχημένες επιλογές. Τα καλάθια-κουτιά είναι ένα μοντέρνο δώρο που οι σύγχρονες νοικοκυρές θα εκτιμήσουν για τη χρηστικότητα.

Πίνακες και υφασμάτινα είδη συμπληρώνουν τη διακόσμηση σπιτιού με τον καλύτερο τρόπο.

Γενικότερα, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα κάνετε ξεχωριστό δώρο-βάπτισης ή όχι, καθώς και για το ποσό που θα δαπανήσετε.

Τόσο ο γάμος όσο και η βάπτιση είναι από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή μιας οικογένειας. Ανακαλύψτε στο eSpiti.gr δώρα για την οικογένεια και το μωρό που ενθουσιάζουν!